ΑρχικήΗ ΕνορίαΠαιδικός ΣταθμόςΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ

ΛΑΜΠΡΗ Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ
ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ ΕΓΛΥΚΑΔΟΣ ΠΑΤΡΩΝ  

Σε ατμόσφαιρα χαράς και ευφροσύνης πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τα μικρά αγγελούδια του Παιδικού Σταθμού της Εκκλησίας μας που βρίσκεται δίπλα στον Ιερό Ναό των Αγίων Πατέρων στην Εγλυκάδα.

Εκατό παιδιά και πλέον ζωντάνεψαν τις σκηνές από την Γέννηση του Σωτήρος, έψαλαν ύμνους, τραγούδησαν, είπαν ποιήματα και έδωσαν με τον δικό τους ξεχωριστό αγνό τρόπο, μήνυμα ζωής και ελπίδος σε μια τόσο δύσκολη εποχή.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Κων/νος Αθανασόπουλος, εφημέριος της ενορίας Αγίου Ανδρέου Εγλυκάδος και εν συνεχεία ανέλαβαν οι μικροί μας φίλοι νας μας ταξιδέψουν στην Αγία Βηθλεέμ για να δοξάσουμε μαζί με τους Αγγέλους, τους Ποιμένες και τους Μάγους, τον Σωτήρα και Λυτρωτή του κόσμου.

Ήτο συγκινητική η όλη ατμόσφαιρα, κυρίως βλέποντας τους γονείς των παιδιών να καμαρώνουν τα βλαστάρια τους με πολλή χαρά και με δάκρυα στα μάτια για το δώρο που τους έδωσε ο Θεός, δηλ. τα παιδιά.

Την εκδήλωση έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος ο οποίος μίλησε με θερμά λόγια για την θαυμάσια εργασία η οποία γίνεται στον Εκκλησιαστικό παιδικό Σταθμό και επήνεσε τους Ιερείς και το προσωπικό για την ολόψυχη προσφορά τους. Επίσης ευχαρίστησε τους γονείς οι οποίοι εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην αγκαλιά της Εκκλησίας και ευχήθηκε σε όλους κυρίως στα παιδιά κάθε χαρά και ευλογία από τον εν τω Σπηλαίω της Βηθλεέμ τεχθέντα Σωτήρα του κόσμου.

Στα παιδιά προσφέρθηκαν πλούσια δώρα και σε όλους νηστήσιμα κεράσματα, τα οποία είχαν ετοιμασθή από τις εθελόντριες της ενορίας του Αγίου Ανδρέου Εγλυκάδος.

 

 xristougeniatiki eorti paidikou stathmou


xristougeniatiki eorti paidikou stathmou1

xristougeniatiki eorti paidikou stathmou2

xristougeniatiki eorti paidikou stathmou3

 

 xristougeniatiki eorti paidikou stathmou4


xristougeniatiki eorti paidikou stathmou5

xristougeniatiki eorti paidikou stathmou7