Σχολή Γονέων

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΗΣ ΚΥΛΛΗΝΗΣ

WP 20160403 18 37 27 ProΕίχαμε την ευλογία να επισκεφτούμε την Ιερά Μονή Παναγίας Ελεούσης στη Λυγιά Κυλλήνης με μια ομάδα νέων μητέρων.

Ο π.Γεώργιος, υπεύθυνος της Μονής, μας υποδέχτηκε εγκαρδίως και με πολύ αγάπη μας πήγε στο καθολικό όπου προσκυνήσαμε τις Άγιες Εικόνες και τα ιερά Λέιψανα ως και το τεμάχιον Τιμίου Ξύλου Μας μίλησε με λόγια καρδιάς και καθηλωτικά.

Εθελόντριες κυρίες μας κέρασαν καφέ και γλυκίσματα και εν συνεχεία τελέσαμε την Ιερά Παράκληση προς την Παναγία μας. Απολαύσαμε το ωραίο τοπίο και φύγαμε με τις καλύτερες αναμνήσεις ευχαριστώντας τον Θεό, την Παναγία μας και τον π.Γεώργιο και τους συνεργάτες του, καλώντας τον στην ενορία μας.

Ας εχουμε την Ευχή της ΠΑΝΑΓΙΑΣ μας

 

Περισσότερα...
 

ΟΙ ΦΙΛΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ…

WP 20151013 17 14 03 ProΗ Εκκλησία μας, με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου, καλωσόρισε και ευλόγησε την απαρχή των φιλικών κύκλων με τον αγιασμό που τέλεσε ο εφημέριος του Ιερού Ναού.

Επήνεσε και ευχαρίστησε τις κυρίες που παρακολουθούν τα μαθήματα των φιλικών κύκλων και ευχήθηκε σε όλες  και τις κυκλάρχισσες, Καλή Αρχή, Καλή Δύναμη, και καρποφορία στο έργο.

Να σημειώσουμε ότι στην ενορία μας πραγματοποιούνται δυο συναντήσεις, η πρώτη κάθε Τρίτη στις 4-5 το απόγευμα, και η δεύτερη κάθε Πέμπτη στις 4:30 στον Ιερό Ναό Αγ.Κοσμά.

Περισσότερα...
 

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ

WP 20151012 17 01 19 ProΜε τον καθιερωμένο αγιασμό που τέλεσε ο εφημέριος ξεκίνησε η Σχολή Γονέων στην ενορία μας. Με πολύ ενθουσιασμό και προσμονή οι μητέρες, ήρθαν στην πρώτη συγκέντρωση για να ακούσουν το πρώτο θέμα που ήταν «Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ» .

Εν συνεχεία διεξήχθη εποικοδομητική συζήτηση και κέρασμα.

Η συγκέντρωση πραγματοποιείται με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πολλών γονέων, τα τελευταία χρόνια, κάθε Δευτέρα, στις 4 η ώρα το απόγευμα.

 

Περισσότερα...
 

ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜA

DSC 0393ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΟΣΙΟΥ ΠΑΤΑΠΙΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΙΑΤΡΙΣΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ

Το Σάββατο 9 Μαΐου, η Σχολή Γονέων πραγματοποίησε προσκύνημα  στις Ιερές Μονές Οσίου Παταπίου στο Λουτράκι και Φανερωμένης στο Χιλιομόδι  Κορινθίας. Με την ευκαιρία αυτή προσκύνησαν την Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας της ΓΙΑΤΡΙΣΣΑΣ στο Λουτράκι. Τις συνόδεψε ο εφημέριος του Ιερού Ναού Εγλυκάδας. Όλες οι εκλεκτές Μητέρες έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις, αποτυπωμένες μέσα στη καρδιά τους.

 

Περισσότερα...
 

ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ

5hj5Η ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ  ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΑΣ.

Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΗΤΑΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΑΝ ΓΚΥΚΙΣΜΑΤΑ, ΑΛΜΥΡΑ ΚΑΙ ΤΣΑΙ.

Ο ΙΕΡΕΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΤΑ ΚΑΙ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΥΓΕΙΑ ΚΑΤ΄ΑΜΦΩ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΠΟΦΟΡΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2015.

Περισσότερα...
 

Σελίδα 1 από 4