ΑρχικήΔραστηριότητες ΕνορίαςΕκδηλώσειςΈναρξη χορωδιακής χρονιάς 2019

Έναρξη χορωδιακής χρονιάς 2019

BelCantesΗ νεανική χορωδία BelCantes του Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας Πάτρας μετά την αξιόλογη τρίχρονη πορεία της και κερδίζοντας εντυπώσεις και βραβεία σε φεστιβάλ και διαγωνισμούς, ξεκίνησε δυναμικά την χορωδιακή της χρονιά 2019-20 με στόχο τη συμμετοχή της στον παγκόσμιο διαγωνισμό και φεστιβάλ της InterΚultur, που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Καλαμάτας.

Από τις 9 έως τις 13 Οκτωβρίου 2019, η Καλαμάτα θα υποδεχθεί στο πλαίσιο του 3ου Διεθνούς Διαγωνισμού και Φεστιβάλ Χορωδιών, που διοργανώνουν από κοινού ο Δήμος Καλαμάτας και ο διεθνής πολιτιστικός οργανισμός Interkultur, 38 χορωδίες από 15 χώρες.

Από την Ελλάδα θα μετάσχουν 18 χορωδίες, ενώ 20 προέρχονται από όλη την Ευρώπη, από την Κίνα, την Ινδονησία, τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό και τη Νότια Αφρική.

Κατά τη φετινή χρονιά εκτός από το νεανικό σύνολο θα λειτουργήσει και σύνολο για παιδιά από 9 -15 ετών.

Οι πρόβες του παιδικού τμήματος BelCantini θα γίνονται στο Πνευματικό Κέντρο της Εκκλησίας του Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας κάθε Σάββατο 11-12 π.μ. Οι ακροάσεις ξεκινούν το Σάββατο 21 και 28 Σεπτεμβρίου και τα μαθήματα ξεκινούν από Σάββατο 5 Οκτωβρίου.

Τη χορωδία διευθύνει η μαέστρος Έλενα Δρουκοπούλου.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα της χορωδίας: http://belcantes.gr/.