ΑρχικήΔραστηριότητες ΕνορίαςΕκδηλώσειςΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΣ ΣΤΟ 41ο Δ.Σ.ΕΓΛΥΚΑΔΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΣ ΣΤΟ 41ο Δ.Σ.ΕΓΛΥΚΑΔΟΣ

DSC 0370Την Πέμπτη 2 Απριλίου επισκεφτήκαμε το 41ο Δημοτικό Σχολείο Εγλυκάδος.  Με πολύ χαρά αποδεχτήκαμε την πρόσκληση του συλλόγου διδασκόντων και του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του  41ουΔ.Σ. προκειμένου στα αγαπητά μας παιδιά να μεταφέρουμε αφενός  μεν την αγάπη και τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας και αφ ετέρου να αναφερθούμε στη Μεγάλη Εβδομάδα.

Όλα τα παιδάκια μεταφέρθηκαν στην αίθουσα του Σχολείου, που τόσο όμορφα  είχαν προετοιμάσει οι υπεύθυνοι  και παρακολουθούσαν  με σεβασμό και με απόλυτη ησυχία τον π.Κων/νο, ο οποίος με γλαφυρό  και απλό τρόπο μετέδιδε  τα νοήματα των Αγίων Ημερών, για τα Πάθη και την Ανάσταση του Κυρίου.

Συγχαίρουμε για την ωραία αυτή πρωτοβουλία τον Διευθυντή κ.Νικόλαο Μεταξά και όλους του εκλεκτούς εκπαιδευτικούς μας ως επίσης και τον πρόεδρο κ.Λεωνίδα, το Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Αυτές οι πρωτοβουλίες και προτάσεις είναι επαινετές από όλους μας, διότι προάγουν την  πνευματική ευημερία, την γνωριμία και την αγάπη των παιδιών προς τον Χριστό, ο οποίος είναι ο Λυτρωτής και Σωτήρας μας.

Τους ευχαριστούμε για την αγάπη που δείχνουν προς την Μητέρα Εκκλησία και την ενορία, για την υποδοχή που μας επιφύλαξαν και την αβραμιαία φιλοξενία με το πλούσιο πρωινό κέρασμα.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΊΩΝ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΑΣ

ΚΑΛΗ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ  ΚΑΙ ΠΑΝΕΥΦΡΟΣΥΝΟ ΠΑΣΧΑ


5        8