Έναρξη φιλικών κύκλων

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΤΡΩΝ

            ΕΝΟΡΙΑ

ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ ΕΓΛΥΚΑΔΟΣ

                                   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

                                    Αγαπητέ μας ενορίτη, αγαπητή μας ενορίτισσα.

 

            Η ενορία μας είναι και θέλει να είναι για όλους μια μεγάλη οικογένεια που χαίρεται με την χαρά όλων και συμπαρίσταται στις λύπες και δοκιμασίες των μελών της,σύμφωνα με την προτροπή του Απ. Παύλου « χαίρετε μετά χαιρόντων και κλαίετε μετά κλαιόντων».

          Μέσα από αυτή την επιστολή θέλει η ενορία σου να επικοινωνήσει με σας και να σας μεταφέρει μήνυμα αγάπης και της εν Χριστώ ζωής.

          Η σημερινή κοινωνία πάσχει από έλλειψη, εμπιστοσύνης,συντροφικότητας,προσανατολισμού και επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων,γιαυτό το λόγο έρχεται σήμερα η Αγία μας Εκκλησία (ενορία) σαν φωτεινός σηματοδότης να μας δείξει το δρόμο προς την ελπίδα, τη χαρά και την αισιοδοξία που δυστυχώς διάφοροι σκοτεινοί μηχανισμοί προσπαθούν να παρασύρουν από τον αληθινό σκοπό της ζωής μας που είναι η θέωση.

            Γιαυτό το λόγο η ενορία σου οργανώνει κάθε εβδομάδα πνευματικές ευκαιρίες και ζητά τη συμμετοχή σας.

  1. ΘΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ. Κυριακές και καθημερινές στα παρεκκλήσια της ενορίας σου    (Μυροφόρες,Αγ. Πατέρες,Μεταμόρφωση του Σωτήρος,Αγιος Εφραίμ-Αγ.Ευθύμιος,Αγ. Βλάσιος κλ.π.).
  2. Την πρώτη Τετάρτη του μηνός θα τελείται το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου και θα μνημονεύονται υπερ υγείας τα ονόματα όλων των ενοριτών.

   ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΙΕΡΟΝ ΕΥΧΕΛΑΙΟΝ ΩΡΑ 5.30μ.μ..                                    

     3.       Τα ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ .Είναι απόλυτη ανάγκη να παροτρύνουμε τα παιδιά μας να                 έρχονται στα σχολεία της ενορίας μας να μαθαίνουν το λόγο του Θεού έτσι ώστε να καρποφορήσει    μέσα τους,κάνοντας καλές αγνές παρέες.ΑΓΟΡΙΑ: Κάθε Σάββατο ώρα 3-4μ.μ Δημοτικό και 4-5μ.μ Γυμνασίου- Λυκείου στις αίθουσες της εκκλησίας. ΚΟΡΙΤΣΙΑ: 3-4μ.μ. Δημοτικό και 4-5μ.μ Γυμνασίου –Λυκείου στα πνευματικό κέντρο του Αγίου Ανδρέου.

                                   ΦΙΛΙΚΟΙ   ΚΥΚΛΟΙ   ΚΥΡΙΩΝ

            Με τη βοήθεια του Θεού θα λειτουργήσουν και φέτος στην ενορία μας οι φιλικοί κύκλοι και η Σχολή Γονέων που απευθύνεται κυρίως σε νεότερες κυρίες και μητέρες.

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ λοιπόν ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ,αγαπητές μας κυρίες, να συμμετάσχετε και να παρακολουθείτε τις συγκεντρώσεις πνευματικής ευκαιρίας ώστε να ανταλλάσσονται απόψεις προς εποικοδομή ολων,με την καθοδήγηση και ευλογία αγάπης των υπευθύνων ιερέων σας. Κάθε Δευτέρα η Σχολη Γονέων ώρα 4-5μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Αγ. Ανδρέου.

Κάθε Τρίτη φιλικός κύκλος ώρα 4-5μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Αγ. Ανδρέου.

Κάθε Πέμπτη φιλικός κύκλος ωρα 4-5μ.μ. στον Αγιο Κοσμά.

            Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ

                                                ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ

                                    ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΟΥ

                                                ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΣΑΣ

                                    Πρωτ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

                                    Πρωτ.ΚΩΝ/ΝΟΣ .Δ. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Σας πληροφορούμε ότι στην ενορία μας λειτουργεί και βρεφονηπιακός Σταθμός με δυναμικότητα αρκετών παιδιών, με άριστο εκπαιδευμένο διδακτικό προσωπικό,με γιατρό,με τέλεια καθαριότητα,με πάμπολλα βραβεία,σε ωραίο περιβάλλον 2,5 στρεμμάτων ,για τους οικονομικά προβληματισμένους αδελφούς ενορίτες μας.