ΑρχικήΑνακοινώσεις-ΝέαΑνακοινώσεις ενορίαςΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΘΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΘΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

DSCN9778Μέσα σε κλίμα βαθιάς κατανύξεως και συγκινήσεως τελέστηκε το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του αειμνήστου  πατρός ,πρωτοπρεσβυτέρου π.Δημητρίου Αθανασοπούλου στην ενορία μας.

Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο σεπτός ποιμενάρχης μας κ.κ.ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ο οποίος στο τέλος  αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του π.Δημητρίου με γλυφυρά λόγια και με βαθυστόχαστες σκέψεις. Πλήθος λαού κατέκλυσαν τον Ιερό Ναό προκειμένου να αποδώσουν φόρο τιμής ,ευγνωμοσύνης και αγάπης προς τον αοίδιμο προϊστάμενο και πνευματικό της ενορίας μας π.Δημήτριο ,στους οποίους παρετάθη καφές και γλυκίσματα.

Ο π. Κωνσταντίνος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την σεπτή Παρουσία Του ,για τα ζεστά του λόγια, όπως επίσης τους σεβαστούς πατέρες, τις μοναστικές Αδελφότητες, τους εκλεκτούς ενορίτες και όλους όσους προσεύχονται και αγαπούσαν τον π.Δημήτριο.

ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ.


Πλούσιο Φωτογραφικό Υλικό βρήσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.i-m-patron.gr/index.php/blog/item/306-%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%BF-%CE%BC%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%BF-%CF%80-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%85